Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Ansökan om medlemsskap!

Medlemsavgift 2018

Man är medlem per kalenderår, från 1/1 till 31/12 varje år.

Medlem 650 kr/år

Reducerat pris om du går in som medlem 1/9-31/12. 325 kr fär den tiden, gäller bara enskild medlem.

Familjemedlemsskap 1000 kr/familj (krav att ni är folkbokförda på samma adress)

Ungdom 300 kr (under 20 år)

Varmt välkomna!

Medlemskap införskaffas genom att fylla i formuläret via länken nedan. Klickar på Bli medlem kommer du till vår självbetjäning. Välj medlemskap och fyll i dina uppgifter samt ladda ned din betalningsavi som pdf. Kom ihåg att notera dina inloggningsuppgifter. De använder du ifall du vill logga in igen. Medlemskort och informationsbrev skickas ut löpande.

Allmänna dataskyddsförordningen är en ny EU-förordning som ska stärka skyddet av personuppgifter för privatpersoner i hela EU. Det tycker vi är bra och viktigt.Då vi har nöjet att ha dig som medlem sparar vi uppgifter om dig såsom namn, e-postadress, personnr, adress och telefonnr.

Samtycke: Jag samtycker att Kalmar RC Triathlon lagrar mina uppgifter enligt ovan för att kunna hantera mig som medlem och skicka nyhetsbrev, tips, nyheter och medlemsavier, som skickas en gång per år. Jag kan när som helst ändra mitt samtycke genom att skicka e-post till This is a mailto link

OBS! Befintliga medlemar skall inte fylla i detta formulär utan får en avi hemskickad i början av året. Befintliga medlemar kan också logga in i vår medlemsportal för att hämta betalningsuppgifter eller uppdatera sin information. Saknar du inloggningsuppgifter så skicka ett mail till This is a mailto link.

BLI MEDLEM

Avgifter

Medlemsavgiften bestäms varje år på årsmötet sista helgen i januari för nästkommande år och är 2018: 650 kr för enskild medlem, 1000 för familj och 300 kr för ungdom under 20 år. Ny enskild medlem 1 sept-31dec 325 kr.

Lagring av personuppgifter

Genom att fylla i och skicka in en medlemsansökan godkänner du också att dina uppgifter lagras i klubbens medlemsregister.

Uppdaterad: 15 SEP 2018 08:24
Skribent: Henrik Brovell

FÖLJ OSS!

facebook_001 Twitter_001 YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

3ohhmgrz-qv-eo7ikzop

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

logo_large-2

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info