Hoppa till sidans innehåll

Medlem


Medlem

Som medlem i Kalmar RC Triathlon har du möjlighet att delta på alla våra träningar, läger och event. Dessa arrangemang är oftast gratis för våra medlemmar eller förknippade men en väldigt låg avgift. I de fall där vi tränar på anläggningar runt om i stan behövs bara medlemskap i klubben och inte på den aktuella anläggningen.  

 

Självservice

Som medlem har du möjligheten att logga in i vår självserviceportal och uppdatera dina kontaktuppgifter och hämta betalningsuppgifter för medlemskap. Användarnamn och lösenord hittar du på din senaste faktura eller på ditt medlemskort. Har du tappast bort dina uppgifter så skicka ett mail till This is a mailto link.

 

MEDLEMSPORTAL


Vi saknar idag en hel del mailadresser och telefonnummer så vänligen uppdatera din profil med detta för att bättre få information om vad som händer i klubben.

Ersättning för funktionärsarbete i samband med IRONMAN Kalmar samt för dig som är ordinarie ledare hos oss samt för dig som hjälper till vid klubbens större aktiviteter. 

Styrelsens mål är att pengarna från Ironman skall komma medlemmarna i klubben till godo och till att även premiera de som lägger ner tid och engagemang till att göra Kalmar till en triathlonstad i världen.

Pengar genererade för de ideela timmarna kommer komma samtliga medlemmar till godo genom att vi arrangerar föreläsningar, resor, läger och tävlingar mm. För pengar som ligger utanför de ideela timmarna så har styrelsen beslutat om följande modell för ersättning till enskild medlem.
Ersättning utgår per timme som överstiger 15 ideelt arbetade timmar gällande Ironman samt om du hjälper till vid klubbens större arrangemang, såsom vakt vid Big Day mm.
Ledare får ersättning från första timmen.
Ersättning utgår 50kr/h för Ironman och 75kr/h för ledare.
Ersättning sker i form av uttag av klubbkläder eller ersättning för startavgifter för tävlingar eller läger.
Ersättning för medlemsavgift kan ej erhållas.
Ersättningen gäller för innevarande år och kan ej ackumuleras. 
Ersättning skall vara krävd från klubben senast 15/12 innevarande år. 
Ersättningen baseras på din till klubben rapporterade tid för aktuellt år.
För att erhålla ersättning skall kvitto redovisas till klubbens kassör (kassor
@kalmarrc.com).

Syfte och mål med Kalmar RC Triathlons elitstöd

Syftet är att ge stöd till elitsatsande medlemmar för att sporra till att utvecklas vidare inom klubben och att skapa förutsättningar för elitsatsande medlemmar att utvecklas inom triathlon. Medlem kan ansöka om att omfattas av elitstödet tidigast året efter inträdesåret i klubben. Medlem ska då kunna uppvisa resultat i nivå med satta kriterier.

Kriterier för att omfattas av elitstödet

För att kunna ansöka om bidrag ur elitstödet ska medlemmen under innevarande eller föregående års säsong ha uppnått något av följande:

Långdistans 

* Tävlingstid max 7% efter segrartiden på internationell eller nationell långdistanstävling av typen 11.3 ( 70.3), Ironmandistans, eller ITU Nice-distans. Minst två aktiva av topp 20 på ITU Points list eller ITU World Long Distance ranking ska vara med på den aktuella tävlingen, alternativt minst två aktiva med poäng i Kona Pro Ranking.

eller

* Topp 10 på långdistans-SM eller SM 11.3 i seniorklass.

eller

Kortdistans

* Tävlingstid max 7% efter segrartiden på internationell eller nationell kortdistanstävling. Minst två aktiva av topp 20 på ITU Points list ska vara med den aktuella tävlingen.

eller

* Topp 10 på SM på olympisk- eller sprintdistans i senior- eller juniorklass.

 

Bidrag till startavgifter i triathlontävlingar med SM status

För att bidra till att fler medlemmar deltar på SM finns det möjlighet att ansöka om att få startavgifter till SM-tävlingar betalade av klubben. Det gäller både i Junior, Senior och Masterklass. Medlem kan ansöka om att få sin startavgift betalad tidigast året efter inträdesåret i klubben och kräver inte uppvisade resultat i nivå med de för elitstödet. Förutsättningen är att medlemmen startat och ersättning erhålls i efterhand. Medlemmen bör, i möjligaste mån, ha klubbkläder under tävling och prisceremoni.

IRONMAN World Championship och 

IRONMAN 70.3 World Championship

Klubbmedlemmar som kvalar till dessa två tävlingar har möjlighet att ansöka om att få startavgiften till dessa tävlingar betalad alt delbetalad av klubben. Klubben har en budget på en startavgift per år och tävling så är det fler som kvalat bidraget till startavgiften lika mellan de som ansöker om att få startavgiften betalad av klubben. Ansökan kan göras av alla medlemmar tidigast året efter inträdesåret i klubben, samt erhåller endast av de som hjälpt till i klubben med minst 15 ideella timmar. Förutsättningen är att medlemmen startat och ersättning erhålls i efterhand. Medlemmen bör, i möjligaste mån, ha klubbkläder under tävling och prisceremoni.

Ansökan görs via This is a mailto link

 

Uppdaterad: 28 MAJ 2018 23:22
Skribent: Henrik Brovell

FÖLJ OSS!

facebook_001 Twitter_001 YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

3ohhmgrz-qv-eo7ikzop

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

logo_large-2

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info