Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2017


2017 års styrelse: 

Sekreterare: Henrik Hansson

Henrik Hansson

Mitt namn är Henrik Hansson. Bor i Rinkabyholm med fru och två barn. Jag är SO-lärare men har arbetat som rektor de senaste sju åren. Jag deltog i min första triathlontävling 2008 då jag var med i det vinnande laget på Kalmar mini-tri (jag bidrog med en snabb växlingstid, inget annat). 2009 gjorde jag Järnmannen i Kalmar, efter det tappade jag suget för träning men fick tillbaka lusten efter några år och jag har deltagit i de IM som varit i Kalmar och skall självklart vara med 2015. Min hemlighet är jag inte har någon, möjligtvis att jag hållit ett valborgsmässotal och att jag är grym på att fickparkera.


Bo Sundström - Kassör
Bo Sundström

Mitt namn är Bo Sundström. Bor i Lindsdal med hustru, två döttrar och två undulater. Arbetar som sjuksköterska inom vuxenpsykiatrin i Kalmar sedan snart 15 år tillbaka. Efter att ha lagt ner fotbollskarriären, målvakt i Pukebergs BK division 5, så började jag löpträna med målet att klara Göteborgsvarvet. Sedan har det rullat på med 24 marathon, två Järnmannen och tre ironman. Ska vara med på IM även 2015. Gillar att löpa långt och ogillar cykling.

 

Ulrika Hjort – Ordförande

Ulrika Hjort

Jag heter Ulrika Krantz Hjort och har tävlat i triathlon i fem år, har varit medlem i Kalmar RC sedan 2012. Född i Karlskrona med föräldrar från Umeå och Degerfors. Har läst till ingenjör i Växjö och fastighetsmäklare i Norrköping samt ekonomi, data o projektledning i Kalmar. Jobbar som mäklare sedan 20 år tillbaka, sedan 10 år på Pontuz Löfgren AB. Har en man, två barn o en hund. Hemlighet, nja min chef säger att jag är som en öppen bok, men alla vet nog inte att jag är en tävlingsmänniska med minst 600 tävlingar bakom mig i bla gokart och basket. Tycker om att träna och tycker det är kul med utmaningar/tävlingar. Triathlon är lite extra utmanande eftersom man ska vara bra på tre grenar. Riktigt roligt!

 

Camilla Karlsson - ordinarie

Camilla

Jag heter Camilla Karlsson. Jag arbetar som frisör i eget företag.

Jag har mitt ursprung i landsvägscykling som ung. Fortsatte senare med mtb, långloppscupen. Min första tritävling genomförde jag -95, -96, minns inte exakt, det är väldigt länge sen….. Mängder av Lidingölopp, Vasalopp har jag också hunnit med. Kort sagt, jag gillar uthållighetssport! I år ska jag göra min tredje IM.

Hemlighet? Det är ingen hemlighet att jag älskar att fika, speciellt semlor.

 

Mikael Elofsson - ordinarie

Mitt namn är Mikael Elofsson jag är bosatt på södra området med fru och två barn. Jobbar inom dagligvauhandeln. Flyttade till Kalmar för över 20 år sedan. 

Skulle vilja lyfta fram gemenskapen i Kalmar RC Triathlon som en faktor till att jag trivs med livet. I min uppväxt var jag en envist löpande yttermittfältare inom fotbollen, men en skada i knät och operation satte stopp för fortsatt spel. För några år sedan blev jag utmanad att genomföra Göteborgsvarvet, sedan dess har det blivit ett antal halvmarathon och marathon. Jag gillar omväxlingen med triathlon och siktar på att genomföra tävlingar i både olympisk, halv och fulldistans.

 

Johan Andersson - Vice Ordförande

Johan

Jag heter Johan Andersson, född och uppvuxen i Kalmar. Arbetar med försäljning på Scandic Hotell. Gammalt golfproffs som funnit intresse i triathlon. En Ironman
2014 under bältet och förhoppningsvis flera framöver. 2016 är målet Jönköping
70.3. Det bästa med Kalmar RC är alla medlemmar, ni gör klubben till den absolut bästa föreningen i Sverige! 

 

Suppleant Johan Nilsson

 

 Johan Nilsson heter jag, jag bor på Öland med min sambo och våra två barn. Har en idrottslig bakgrund som hockeymålvakt under min ungdom. Jag började fokusera mer på löpning i vuxen ålder vilket senare utökades med ett cykelintresse, både för racer och MTB. Det ena ledde till det andra och jag blev mer och mer intresserad av triathlon och då för Ironman. Sista pusselbiten som föll på plats var simningen och efter att ha tragglat det några år så började jag känna mig trygg i vattnet och fått en acceptabel fart och beslöt mig för att köra Iromman Kalmar 2016 och fler lär det bli. Jag är även utbildad löpcoach och var med och startade upp Runacademys verksamhet i Kalmar.

Valberedning: Niklas Kullman
Valberedning: Mathias Pålsson
Valberedning: Fredrik Norén

Klubben har följande sektioner/verksamhetsområden med ansvarig och epost för kontakt.

Träning&tävling: Bo Sundström, Stefan Unosson, This is a mailto link
Kläder: Camilla Karlsson, This is a mailto link
Medlemsfrågor: Bo Sundström This is a mailto link
Funktionärer/Ironman: Bo Sundström This is a mailto link
Övrig information: Ulrika Hjort This is a mailto link

Uppdaterad: 07 NOV 2017 19:56
Skribent: Ulrika Hjort

FÖLJ OSS!

facebook_001 Twitter_001 YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan


 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

3ohhmgrz-qv-eo7ikzop

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

logo_large-2

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info