Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2018


2018 års styrelse:

Ulrika Hjort – Ordförande

Ulrika Hjort

Jag heter Ulrika Krantz Hjort och har tävlat i triathlon i åtta år, har varit medlem i Kalmar RC sedan 2012. Född i Karlskrona med föräldrar från Umeå och Degerfors. Har läst till ingenjör i Växjö och fastighetsmäklare i Norrköping samt ekonomi, data o projektledning i Kalmar. Jobbar som mäklare sedan 24 år tillbaka, sedan 14 år på Pontuz Löfgren AB. Har en man, två barn o en hund. Hemlighet, nja min chef säger att jag är som en öppen bok, men alla vet nog inte att jag är en tävlingsmänniska med minst 600 tävlingar bakom mig i bla gokart och basket. Tycker om att träna och tycker det är kul med utmaningar/tävlingar. Triathlon är lite extra utmanande eftersom man ska vara bra på tre grenar. Riktigt roligt! 

Camilla Karlsson - vice ordförande

Camilla

Jag heter Camilla Karlsson. Jag arbetar som frisör i eget företag.Jag har mitt ursprung i landsvägscykling som ung. Fortsatte senare med mtb, långloppscupen. Min första tritävling genomförde jag -95, -96, minns inte exakt, det är väldigt länge sen….. Mängder av Lidingölopp, Vasalopp har jag också hunnit med. Kort sagt, jag gillar uthållighetssport! I år ska jag göra min tredje IM.

Hemlighet? Det är ingen hemlighet att jag älskar att fika, speciellt semlor. 

Henrik Hansson -  Sekreterare

Henrik Hansson

Mitt namn är Henrik Hansson. Bor i Rinkabyholm med fru och två barn. Jag är SO-lärare men har arbetat som rektor de senaste tio åren. Jag deltog i min första triathlontävling 2008 då jag var med i det vinnande laget på Kalmar mini-tri (jag bidrog med en snabb växlingstid, inget annat). 2009 gjorde jag Järnmannen i Kalmar, efter det tappade jag suget för träning men fick tillbaka lusten efter några år och jag har deltagit i de IM som varit i Kalmar. Min hemlighet är jag inte har någon, möjligtvis att jag hållit ett valborgsmässotal och att jag är grym på att fickparkera.


Bo Sundström - Kassör

Bo Sundström

Mitt namn är Bo Sundström. Bor i Lindsdal med hustru, två döttrar och två undulater. Arbetar som sjuksköterska inom vuxenpsykiatrin i Kalmar sedan snart 18 år tillbaka. Efter att ha lagt ner fotbollskarriären, målvakt i Pukebergs BK division 5, så började jag löpträna med målet att klara Göteborgsvarvet. Sedan har det rullat på med 24 marathon, två Järnmannen och tre ironman. Gillar att löpa långt och ogillar cykling.

 

Johan Nilsson

 

Johan Nilsson heter jag, jag i Kalmar och har två barn. Har en idrottslig bakgrund som hockeymålvakt under min ungdom. Jag började fokusera mer på löpning i vuxen ålder vilket senare utökades med ett cykelintresse, både för racer och MTB. Det ena ledde till det andra och jag blev mer och mer intresserad av triathlon och då för Ironman. Sista pusselbiten som föll på plats var simningen och efter att ha tragglat det några år så började jag känna mig trygg i vattnet och fått en acceptabel fart och beslöt mig för att köra Ironman Kalmar. Jag är även utbildad löpcoach och var med och startade upp Runacademys verksamhet i Kalmar.

 

Marie Stigson

 

Jag heter Marie Stigson och håller på med det här för att jag tycker om att vara utomhus och använda kroppen och träffa sköna människor. Jag gjorde min första triathlon i Stockholm 1988, bara för att det var kul, sen dess har det blivit många lopp. Löpningen och cyklingen är långvariga kärlekar och skidåkningen en stor passion, simningen har varit en mer svårflirtad vän, men vi har blivit kompisar nu.
Jag har startat i 3 Ironman och gått i mål i 2. Jag har två utflugna barn och jobbar på Stagneliusskolans expedition.

Lars-Erik Larsson

Jag heter Lars-Erik Larsson och bor på Dunö och har varit medlem i RC sen 2014. Arbetar som it-arkitekt inom telecom. Kom på att testa triathlon i samband med att Ironman kom till Kalmar, då med minitri och första gången kunde jag inte crawla. Genomfört en hel del lopp inom olika konditionssporter men har fastnat för Simma-Cykla-Spring, var för sig eller i olika kombinationer, och föredrar lite längre distanser. Har genomfört flera Ironman lopp. Föredrar sommar framför vintern så kan inte åka skidor. 

 

Henrik Ahlqvist

 

Henrik Ahlqvist heter jag. 2012 när Ironman kom till Kalmar tänkte jag att fasiken det vore ballt att ställa upp i minitri. Funderade... -kan jag simma 400 m? Ingen aning... men det finns väl någon som fiskar upp mig om jag inte orkar:) tänkte jag. Kan jag cykla 1.8 mil? -Ja det kan jag! Kan jag springa 4.2 kilometer? - Ja nästan!

Alla i omgivningen tyckte jag var helt galen, så konstigt var triathlon på den tiden, så precis helt otränad, (hade inte gjort någonting i träningsväg på 25 år), så genomförde jag min första minitri. Efter det blev jag övertalad att anmäla mig till Ironman och på den vägen är det...

Valberedning: Pierre Börjesson
Valberedning: Mathias Pålsson
Valberedning: Niklas Kullman

Klubben har följande sektioner/verksamhetsområden med ansvarig och epost för kontakt.

Träning&tävling: Bo Sundström, Stefan Unosson, This is a mailto link
Kläder: Camilla Karlsson, This is a mailto link
Medlemsfrågor: Bo Sundström This is a mailto link
Funktionärer/Ironman: Bo Sundström This is a mailto link
Övrig information: Ulrika Hjort This is a mailto link

Uppdaterad: 04 MAJ 2018 21:19 Skribent: Ulrika Hjort

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info