Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2018


2018 års styrelse: 

Sekreterare: Henrik Hansson

Henrik Hansson

Mitt namn är Henrik Hansson. Bor i Rinkabyholm med fru och två barn. Jag är SO-lärare men har arbetat som rektor de senaste sju åren. Jag deltog i min första triathlontävling 2008 då jag var med i det vinnande laget på Kalmar mini-tri (jag bidrog med en snabb växlingstid, inget annat). 2009 gjorde jag Järnmannen i Kalmar, efter det tappade jag suget för träning men fick tillbaka lusten efter några år och jag har deltagit i de IM som varit i Kalmar. Min hemlighet är jag inte har någon, möjligtvis att jag hållit ett valborgsmässotal och att jag är grym på att fickparkera.


Bo Sundström - Kassör


Bo Sundström

Mitt namn är Bo Sundström. Bor i Lindsdal med hustru, två döttrar och två undulater. Arbetar som sjuksköterska inom vuxenpsykiatrin i Kalmar sedan snart 15 år tillbaka. Efter att ha lagt ner fotbollskarriären, målvakt i Pukebergs BK division 5, så började jag löpträna med målet att klara Göteborgsvarvet. Sedan har det rullat på med 24 marathon, två Järnmannen och tre ironman. Gillar att löpa långt och ogillar cykling.

 

Ulrika Hjort – Ordförande

Ulrika Hjort

Jag heter Ulrika Krantz Hjort och har tävlat i triathlon i fem år, har varit medlem i Kalmar RC sedan 2012. Född i Karlskrona med föräldrar från Umeå och Degerfors. Har läst till ingenjör i Växjö och fastighetsmäklare i Norrköping samt ekonomi, data o projektledning i Kalmar. Jobbar som mäklare sedan 24 år tillbaka, sedan 14 år på Pontuz Löfgren AB. Har en man, två barn o en hund. Hemlighet, nja min chef säger att jag är som en öppen bok, men alla vet nog inte att jag är en tävlingsmänniska med minst 600 tävlingar bakom mig i bla gokart och basket. Tycker om att träna och tycker det är kul med utmaningar/tävlingar. Triathlon är lite extra utmanande eftersom man ska vara bra på tre grenar. Riktigt roligt!

 

Camilla Karlsson - vice ordförande

Camilla

Jag heter Camilla Karlsson. Jag arbetar som frisör i eget företag.

Jag har mitt ursprung i landsvägscykling som ung. Fortsatte senare med mtb, långloppscupen. Min första tritävling genomförde jag -95, -96, minns inte exakt, det är väldigt länge sen….. Mängder av Lidingölopp, Vasalopp har jag också hunnit med. Kort sagt, jag gillar uthållighetssport! I år ska jag göra min tredje IM.

Hemlighet? Det är ingen hemlighet att jag älskar att fika, speciellt semlor.

 

Johan Nilsson - Ordinarie

 

Johan Nilsson heter jag, jag bor på Öland med min sambo och våra två barn. Har en idrottslig bakgrund som hockeymålvakt under min ungdom. Jag började fokusera mer på löpning i vuxen ålder vilket senare utökades med ett cykelintresse, både för racer och MTB. Det ena ledde till det andra och jag blev mer och mer intresserad av triathlon och då för Ironman. Sista pusselbiten som föll på plats var simningen och efter att ha tragglat det några år så började jag känna mig trygg i vattnet och fått en acceptabel fart och beslöt mig för att köra Ironman Kalmar. Jag är även utbildad löpcoach och var med och startade upp Runacademys verksamhet i Kalmar.

Valberedning: Pierre Börjesson
Valberedning: Mathias Pålsson
Valberedning: Niklas Kullman

Klubben har följande sektioner/verksamhetsområden med ansvarig och epost för kontakt.

Träning&tävling: Bo Sundström, Stefan Unosson, This is a mailto link
Kläder: Camilla Karlsson, This is a mailto link
Medlemsfrågor: Bo Sundström This is a mailto link
Funktionärer/Ironman: Bo Sundström This is a mailto link
Övrig information: Ulrika Hjort This is a mailto link

Uppdaterad: 28 MAR 2018 08:08
Skribent: Ulrika Hjort

FÖLJ OSS!

facebook_001 Twitter_001 YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan


 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

3ohhmgrz-qv-eo7ikzop

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

logo_large-2

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info