Hoppa till sidans innehåll

Minimässa 2018

23 DEC 2017 12:32
Varmt välkomna på vår Minimässa med utställning av våra partner samt föreläsare och lunch, kostnad 100 kr för medlemmar (värde 395 kr). Anmäld er via länken längst ner, har du IM timmar/ledartimmar så anmäl dig till Bosse på This is a mailto link
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2018 07:02

Maten bakom resultaten

Linda Bakkman

Träningspasset börjar inte när du kliver ut i spåret eller in i gymmet. Det är heller inte slut när sista bassänglängden är avslutad eller sista intervallen är gjord. Det påbörjas och avslutas med att du äter. Vad du äter, hur mycket du äter och när du äter är avgörande för att alla träningstimmar du lägger ner ska leda till att du blir snabbare, starkare eller. Att äta för att träna innebär utmaningar som ofta är långt ifrån det traditionella folkhälsobudskapet. Syftet med träningen ska synas på tallriken! Välkommen till en föreläsning fylld med kunskap, motivation och konkreta tips på mat för resultat.

Linda Bakkman är näringsfysiolog och doktor i medicinsk vetenskap. I 13 års tid har hon arbetat med att förbättra kosten för några av våra absolut främsta svenska idrottare.

Hon är också författare till boken Maten bakom resultaten, Norstedts 2017. En bok maxad med kunskap, motivation och recept för att du ska få ut maximalt av din träning. Förbeställ ett signerat exemplar för 199sek via swish 123-5412028 som du kan hämta ut i samband med föreläsningen. Skriv i meddelandefältet Kalmar RC Triathlon. Senast den 2/2 behöver du gjort din beställning för att vara garanterad ett exemplar.

Efter föreläsningen kommer det att serveras lunch tillagat från boken.

”Träningsoptimering för bästa resultat”

Martin Söderberg

Vad är det som avgör framgång i idrott? Varför lyckas vissa bättre än andra? Är de bättre tränade, eller beror det på ngt annat? Genom att förstå samspelet av dedikation, passion och determination kommer man att ha en fördel i jakten på framgång oavsett om det handlar om att vinna mästerskap eller slå personbästa. Min egen framgång inom långdistanslöpning handlar mycket om dessa tre delar.

Träningsoptimering för bästa resultat.  Vad är det som fysiskt begränsar vår prestation? Hur ska man träna för att få ut maximalt av sin kapacitet? Tester för att optimera träningsintensitet? Redskap för att träna med optimalt intensitet under varje träningspass.

FYSISK AKTIVITET/TRÄNING – FORSKNING

Tom Danielsson

"-Det där låter nästan för bra för att vara sant..."
"-Det där skulle jag vilja veta mer om..."
Ett lättsmält inlägg i debatten, om allt från konditionsträning via LCHF till snöskottning...

"Att planera och genomföra en vetenskaplig studie gällande träning..." 

Hur genomför du resan till att lyckas

Emma Igelström

Emma Igelström har tagit fyra VM-guld, ett VM-silver, tolv EM-guld, två EM-silver och tre EM-brons. Hennes mest framgångsrika år var 2002, då hon vid kortbane-VM i Moskva tog två individuella VM-guld samt ett i lagkapp och dessutom satte världsrekord i alla tre loppen. Emma Igelström var den första kvinnan någonsin som nådde under drömgränsen 30 sekunder på 50 meter bröstsim.

Flera år efter avslutad simkarriär bestämmer sig Emma för att kvala in till VM i triathlon på Hawaii och klarar det på blott andra försöket, hör hennes resa till Ironman Hawaii, en triathlontävling där deltagarna i följd utan avbrott genomför 3 860 meter simning, 180 km cykling och 42,2 km löpning (ett maratonlopp).

Hur ställer du upp dina mål och hur genomför du resan till att lyckas!

Anmälan via länken här:

https://sv-se.invajo.com/event/kalmarrctriathlon/minimässa 

Skribent: Ulrika Krantz Hjort
Epost: Adressen Gömd

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info