Hoppa till sidans innehåll

Stort Tack 2018!

31 DEC 2018 08:52
Med över 460 medlemmar i klubben kan vi konstatera att 2018 är vårt största medlemsår och vi är fortfarande en klubb som växer. 2018 var ett galet bra år för oss, vilken fantastiska sammanhållning vi har...
  • Skapad: 31 DEC 2018 08:52

Med över 460 medlemmar i klubben kan vi konstatera att 2018 är vårt största medlemsår och vi är fortfarande en klubb som växer. 

2018 var ett galet bra år för oss om vi tittar på medlemmars prestationer men också om vi tittar på den fantastiska sammanhållning vi har. Vi hjälper varandra, vi tänker på varandra och månar om att det går bra för alla, wow, det måste väl vara det allra bästa i klubben!
Stort tack till alla goa medlemmar!

2019 kommer vi gå in med full front, vi har många satsningar, både de träningar vi har varje vecka där vi kör på med fyra simtider per vecka, yoga varannan vecka, styrka varje vecka, cykling två gånger per vecka och löpning två gånger per vecka, säg den klubb som har det utbudet!? 
Stort tack till Wellness som hjälper oss med många av dessa träningar samt Kalmar Sim som hjälper oss med de ledarledda passen samt jättestort tack till våra fantastiska ledare som ställer upp i vått och torrt!

För att toppa 2019 kommer vi även ha minst en extra aktivitet per månad, vi har många krokar ute och vänta svar från olika håll, så schemat är inte helt klar ännu men så här långt är det bokat: 

Januari har vi Årsmötet 26/1, bowling och samkväm. Februari kommer en träningsdag med Joakim Willen 3/2, föreläsning för långdistanstriathon, löpning och cykling med laktatmätning.
Mars kommer Martin Söderberg 9-10/3 en hel helg med föreläsning och löpning ute så som intervaller, långdistans, laktatmätning mm.
April (13-14/4) kommer Guided Heroes och utbildar våra cykel-ledare samt har en dag med föreläsning och cykling för medlemmarna.
Maj (12/5) åker vi till Jönköping, vi har hyrt en stor buss inkl cykelsläp som tar oss till Jönköping/Elmia, där vi cyklar IM banan, springer och sedan simmar i 50 m bassäng.
Juni (7-9/6) Kör vi vårt populära Böda läger med cykling, löpning och simning!
Juni (16/6) kör vi en Big Day Kalmar med lite kortare distanser än IM Jönköping.

Allt detta för endast 650kr/år, hur är det möjligt kan man undra?!, jo en stor pusselbit ekonomiskt är att ni ställer upp och hjälper till vid Ironman i Kalmar samt även Student WM 2018!

Stort Tack - från oss alla till er alla!

Styrelsen för Kalmar RC Triathlon 2018
Ulrika Hjort ordf
Camilla Karlsson, vice ordf
Bo Sundström, kassör
Johan Nilsson, stf sekreterare
Henrik Hansson, sekreterare
Henrik Ahlqvist
Lars-Erik Larsson
Marie Stigson

Skribent: Ulrika Krantz Hjort
Epost: Adressen Gömd

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info