Hoppa till sidans innehåll

Svenska Triathlonförbundet - Nyheter


Under Svenska Triathloncupen i Malmö som i år också är en del av Europacupen kommer alla barn och ungdomar få chansen att tävla i Tri4fun. Vi simmar vid Skeppskajen och cyklar och springer på avstängda gator runt Posthusplatsen.
 
Välkommen till Sveriges trevligaste triathlontävling i klassiska Vansbro.
 

Referat Tri4fun camp

(2018-05-17 08:11)
Förväntningarna var höga inför det årliga barn och ungdomslägret. Det blev tre intensiva dagar med roligheter, träning, gött häng och nya triathlonkompisar.
 
Den omåttligt populära tävlingen på Tjörn i ledning av Lotta Nilsson kommer år 2018 att vara den sista.
 
 
Idag har Svenska mästare i Duathlon korats i ett soldränkt Helsingborg när IS Göta stod som värd för årets mästerskap.
 
Svenska Triathlonförbundet söker tränare till NIU (Nationellt godkända idrottsutbildning) i triathlon till Umeå och Malmö. Triathlongymnasiet är knutet till Dragonskolans Elitidrottsgymnasium i Umeå och Malmö Idrottsgymnasium.
 

Kom ihåg att lösa licens

(2018-05-03 14:05)
Satsar du på tävlingsklass i år? Då behöver du lösa licens. Mest prisvärd är helårs-licensen som gäller för alla tävlingar under 2018. Olycksfallsförsäkring ingår och dessutom slipper du köa för att köpa endagslicens på tävlingsdagen.
 
I helgen har det varit tränings- och testhelg i Falun för våra ungdomar, juniorer och seniorer. Utöver träning och tester så hade vi även fokus på skadeförebyggande träning, antidoping och idrottspsykologi.
 
Sara Svensk, Terrible Tuesdays Triathlon Club stod för en utomordentlig prestation när hon slog till med en femteplats på Ironman i Texas, USA.
 

Häng med Team Sweden!

(2018-04-20 16:51)
Intresserad av att tävla i blå-gult i sommarens mästerskap som Age Group är det hög tid att anmäla sig.
 
Lördagen den 12 maj är det läge för alla som vill ha ett formbesked på vad försäsongsträningen gett att bege sig till Allerum utanför Helsingborg.
 
Sverige har hittills saknat ett Xtri-lopp, men den 11 augusti kommer Swedeman Xtri se dagens ljus i Åretrakten. Bakom loppet står skotten Stuart McInnes som även är tävlingsledare för Celtman! och eventarrangören Lisa Långström från PepUp.
 
 
 

FÖLJ OSS!

facebook_001 Twitter_001 YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

3ohhmgrz-qv-eo7ikzop

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

logo_large-2

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@kalmarrc.com

Se all info