Hoppa till sidans innehåll
Foto: Håkan Flank

Träningsdag och föreläsning för dig som ska köra  Ironman eller halv Ironman.

23 DEC 2018 20:44
Välkomna på föreläsning och träningsdag med Kalmar RC Triathlon. Denna dagen är som gjord för dig som ska köra en längre triathlon så som Ironman eller Halv Ironman.
  • Uppdaterad: 23 DEC 2018 20:44

Välkomna på föreläsning och träningsdag med Kalmar RC Triathlon

Denna dagen är som gjord för dig som ska köra en längre triathlon så som Ironman eller Halv Ironman. Vi har bjudit hit Joackim Willén från Triathlongymnasiet som är vår föreläsare hela dagen, både på föreläsningen och på cykelpassen. Joakim är triathlet och huvudtränare för triathlongymnasiet.

Stefan Unosson, vår löpledare har hand om löp-passen.

Vi börjar med en föreläsning i ämnet kl: 10-11.30, 50 platser, följt av en lättlunch i föreläsningslokalen, därefter träning cykel /löpning alt löpning/cykel. 

Vi kommer köpa in en lättlunch med pastasallad, har ni någon allergi så hör av er. Vill ni ta med lunchen och äta mellan/efter passen funkar det, vi ordnar något att ta det i.

Grupp 1, 24 platser kl: 12.45-14.15 cykel inne på Wellness. Kl: 14.45-15.45 löpning ute, i grupp inkl uppvärmning och nervarvning, vi håller ihop hela tiden och ska köra backträning, start från Wellness reception.

Grupp 2, 24 platser kl: 12.45-13.45 löpning ute, i grupp inkl uppvärmning och nervarvning, vi håller ihop hela tiden och ska köra backträning, start från Wellness reception. Kl: 14.15-15.45 cykel inne på Wellness.

Tanken är att du efter denna dagen har fått med dig de verktyg du behöver för att kunna lägga upp din träning fram till ditt lopp och skapa en förståelse för vad du behöver göra för att genomföra ditt lopp på ett tillfredställande sätt.

Tanken är att under cyklingen kommer ni få testa laktatmätning så ni får en förståelse för hur belastning och farten påverkar er.

Gratis för medlemmar av Kalmar RC Triathlon.

Anmälan på länken!

Varmt välkomna!

Skribent: Ulrika Krantz Hjort
Epost: Adressen Gömd

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info