Hoppa till sidans innehåll

Colting Borsén


Colting Borssén Coaching 

Colting Borssén Coaching är marknadsledande i att erbjuda coaching, läger och kunskap i förberedelse för Ironman och halv-Ironman. Nu inleder Colting Borssén Coaching ett samarbetsavtal med Kalmar RC Triathlon som är Sveriges största Ironmanklubb. Klubbens medlemmar får möjlighet att till mycket förmånliga former ta del av de träningsprogram, texter, artiklar, instruktionsfilmer, poddar, träningsträffar och camps som Colting Borssén erbjuder.

Kalmar RC Triathlon har vuxit explosionsartat från 35 medlemmar till 435 medlemmar på 10 år vilket är en naturlig följd av att Kalmar också är hemvisten för Ironman Kalmar.

- Kalmar är för oss det bultande hjärtat och centrum i triathlon-Sverige och den stora majoriteten av våra adepter har Ironman i Kalmar som sin måltävling. Att få möjligheten att jobba med Sveriges största Ironmanklubb, tillika baserad i Kalmar, känns både fantastiskt och inspirerande, säger Jonas Colting medgrundare till Colting Borssén Coaching.

Kalmar RC Triathlon är den största klubben i Ironman Kalmar med över 140 deltagare och har också vunnit TriClub Program.

- Där människor betyder något och få ett sammanhang och vänner i samma situation gör att man inte bara kör ett Ironman utan man stannar kvar i klubben och kör år från år för man tycker träningen och det liv det gett ger så mycket, säger Kalmar RC Triathlons ordförande Ulrika Hjort.

Colting Borssén Coaching satsar i samband med detta också på att göra ett "PreCamp Kalmar" under början av maj för sina adepter inom Colting Borssén Coaching. Där får man ett tillfälle att cykla banan på fastlandet och Öland samt springa på löpbanan.

Information Kalmar RC Triathlon

Kalmar RC Triathlon är en av Sveriges största aktiva Triahtlonklubbar. Klubbens medlemmar består av allt från ungdomar och motionärer till elitsatsande triathleter där alla tränar på sin nivå och efter sina ambitioner och möjligheter. Varje år har vi bla över 100 medlemmar som kör Ironman för klubben. 2018 hade vi 144 anmälda till Ironman Kalmar.

Som medlem i Kalmar RC Triathlon erbjuds du många tillfällen till gemensam träning och varje vecka innehåller pass inom alla tre discipliner, simning, cykel och löpning. Inomhus och utomhus, beroende på säsong. Vi fokuserar på både mängd och kvalitet samt på att alla våra medlemmar ska känna sig välkomna på all klubbgemensam träning. Vi har gemensamma arrangemang, föreläsningar och träningsdagar som hjälper medlemmarna i sin träning men också leder till en fin gemenskap.

 

Samarbete mellan Kalmar RC Triathlon och Colting Borsén Coaching

 

Läs specifikt om vårt samarbete:
lösen: kalmarrctriathloncoach

 

Med KRCs rabatt på coaching blir priset 2096 kr för perioden 1 oktober - 23 december. Ordinarie pris är alltså 2696 kr. 

 

Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudande och gäller inte Guldmedlemskapet hos Colting Borssén Coaching. 

 

Du hittar information om coachingtjänsten och vad som ingår på coltingborssen.com/erbjudande

 

Ange rabatten i kassan: krc2019coach

 

 
Colting Borssén Coaching Camps
 
Om du blir medlem i Colting Borssén Coaching får du direkt 1000 kr rabatt på ordinarie läger: 
- Colting Borssén Coaching har två lägerveckor på Playitas (4-11 mars och 11-18 mars).
- Det finns fyra simläger att välja mellan kommande vinter i Borås. Läs och anmäl er här: http://colting.se/camp/simcamp/
 
Denna rabatt gäller exklusivt de KRC-medlemmarna som hoppar på coachingen. Erbjudandet nyttjas genom KRC-rabattkod vid anmälan. Koden är ”krc2019camp” och nyttjas i kassan när man checkar ut på coltingborssen.com, i Apollos anmälningsformulär eller när man anmäler sig till simcamp via This is a mailto link
Om du redan är kund hos Colting Borssén Coaching och medlem i Kalmar RC Triathlon kommer du bli kunna tillgodose din rabatt.
Maila This is a mailto link så hjälper dom dig. 
Uppdaterad: 26 SEP 2018 08:14 Skribent: Ulrika Krantz Hjort
Epost: Adressen Gömd

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info