Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ulrika Hjort

Kläder


Vi har ett avtal med Trimtex 2016, 2017 och 2018. Just nu håller vi på att se oss omkring för att få fram det alternativ som kommer passa klubben bäst, det kan mycket väl bli Trimtex men vi har några andra alternativ som vi tittar på inför kommande säsong.Gå in på sida: trimtex.se/customer/KalmarRC

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto)

Alt 2: Skapa nytt konto (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu)

När man loggat in/skapat nytt konto så kommer det upp en ruta ”Teamkod för inloggning*” där fyller man i kalmar2018: och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.

Mått-tabell: http://trimtex.se/sv/storleksguide/customer-service-b2c-Sizeguide.html

Kläderna levereras direkt hem till er ca 6v efter att shopen stängt. Frakt 69kr/beställning, så ni kan gå ihop och beställa tillsammans för 1 fraktkostnad.  

Vill ni ha ert efternamn på trikläderna gör ni följande: Först beställer ni era produkter som vanligt därefter mailar ni till vår egen kontakt på Trimtex, (innan shopen är stängd måste han ha mailet) därefter skickas allt på tryck och då kan man inte komma i efterhand och justera detta.
Joakim Engström This is a mailto link
Skriv:
1. Ordernummer
2. Namn på trycket (EFTERNAMN)
3. Produkt ni vill ha trycket på
4. Storlek på just den produkten (ni kan ju ha fler i er kundkorg)

Swisha 100kr till klubbens konto om du beställer namntryck för vi får den kostnaden på vår faktura. Nr: 1231979129

Uppdaterad: 15 SEP 2018 08:36
Skribent: Ulrika Hjort

FÖLJ OSS!

facebook_001 Twitter_001 YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

3ohhmgrz-qv-eo7ikzop

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

logo_large-2

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info