Hoppa till sidans innehåll

Klubben


Kalmar RC Triathlon är en av Sveriges största aktiva Triahtlonklubbar. Klubbens medlemmar består av allt från ungdomar och motionärer till elitsatsande triathleter där alla tränar på sin nivå och efter sina ambitioner och möjligheter. Varje år har vi bla över 100 medlemmar som kör Ironman för klubben.


Som medlem i Kalmar RC Triathlon erbjuds du många tillfällen till gemensam träning och varje vecka innehåller pass inom alla tre discipliner, simning, cykel och löpning. Inomhus och utomhus, beroende på säsong. Vi fokuserar på både mängd och kvalitet samt på att alla våra medlemmar ska känna sig välkomna på all klubbgemensam träning. Läs gärna mer under Träning.

Vi arrangerar även klubbtävlingar i disciplinerna cykel, triathlon och löpning. Utöver träning och tävling så arrangerar vi föreläsningar och andra arrangemang.

 

Är du nyfiken på hur du ligger till i Ironmanstatistiken, vill du se vem som är bäst i klubben eller hur någon annan klubbmedlem kört sitt Ironman, klicka på länken nedan:

Ironmanstatistik Kalmar RC Triathlon

 

Mer information om Kalmar RC Triathlon finns på övriga sidor på vår hemsida och vill du veta mer om triathlon i allmänhet så läs gärna mer på:

Svenska Triathlonförbundets hemsida www.svensktriathlon.org

Uppdaterad: 15 SEP 2018 08:24 Skribent: Ulrika Hjort

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info