Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2020


2020 års styrelse:

Ulrika Hjort – Ordförande

Ulrika Hjort

Jag heter Ulrika Krantz Hjort och har tävlat i triathlon i nio år, allt från mini till IM, har varit medlem i Kalmar RC sedan 2012. Jobbar som mäklare sedan 25 år tillbaka, sedan 15 år på Pontuz Löfgren AB. Har en man, två barn o en hund. Hemlighet, nja min chef säger att jag är som en öppen bok, men alla vet nog inte att jag är en tävlingsmänniska med minst 600 tävlingar bakom mig i bla gokart och basket. Tycker om att träna och tycker det är kul med utmaningar/tävlingar. Triathlon är lite extra utmanande eftersom man ska vara bra på tre grenar. Riktigt roligt! 

Camilla Karlsson - vice ordförande

Camilla

Jag heter Camilla Karlsson. Jag arbetar som frisör i eget företag.Jag har mitt ursprung i landsvägscykling som ung. Fortsatte senare med mtb, långloppscupen. Min första tritävling genomförde jag -95, -96, minns inte exakt, det är väldigt länge sen….. Mängder av Lidingölopp, Vasalopp har jag också hunnit med. Kort sagt, jag gillar uthållighetssport! I år ska jag göra min sjätte IM.

Hemlighet? Det är ingen hemlighet att jag älskar att fika, speciellt semlor. 

Bo Sundström - Kassör

Bo Sundström

Mitt namn är Bo Sundström. Bor i Lindsdal med hustru, två döttrar och två undulater. Arbetar som sjuksköterska inom vuxenpsykiatrin i Kalmar sedan snart 18 år tillbaka. Efter att ha lagt ner fotbollskarriären, målvakt i Pukebergs BK division 5, så började jag löpträna med målet att klara Göteborgsvarvet. Sedan har det rullat på med 24 marathon, två Järnmannen och tre ironman. Gillar att löpa långt och ogillar cykling.

Lars-Erik Larsson

Jag heter Lars-Erik Larsson och bor på Dunö och har varit medlem i RC sen 2014. Arbetar som it-arkitekt inom telecom. Kom på att testa triathlon i samband med att Ironman kom till Kalmar, då med minitri och första gången kunde jag inte crawla. Genomfört en hel del lopp inom olika konditionssporter men har fastnat för Simma-Cykla-Spring, var för sig eller i olika kombinationer, och föredrar lite längre distanser. Har genomfört flera Ironman lopp. Föredrar sommar framför vintern så kan inte åka skidor. 

Henrik Ahlqvist

 

Henrik Ahlqvist heter jag. 2012 när Ironman kom till Kalmar tänkte jag att fasiken det vore ballt att ställa upp i minitri. Funderade... -kan jag simma 400 m? Ingen aning... men det finns väl någon som fiskar upp mig om jag inte orkar:) tänkte jag. Kan jag cykla 1.8 mil? -Ja det kan jag! Kan jag springa 4.2 kilometer? - Ja nästan!

Alla i omgivningen tyckte jag var helt galen, så konstigt var triathlon på den tiden, så precis helt otränad, (hade inte gjort någonting i träningsväg på 25 år), så genomförde jag min första minitri. Efter det blev jag övertalad att anmäla mig till Ironman och på den vägen är det...

 

Fredrik Viktor 

Fredrik Viktor är ledamot i RC styrelse och ansvarig för marknadsgruppen. Arbetar till vardags med marknadsföring på ett internationellt bolag. 50-75 flighter om året så jag reser en del i perioder. Jag och Sussi bor på varvsholmen 4 meter från oändligt simmande. Växjö Triathlon var min första tri tävling Olympisk distans. Ganska nervös innan och lite osäker på utgången. 1 min innan start i vattnet så vet jag att jag tänkte: Är jag inte uppe om 30min då har jag dött, tack för denna tiden. Nu har jag genomfört flertal olympiska, 1IM, 1HIM och har ingen pulshöjning innan race. 

 

Fredrik Gustafsson 

Fredrik Gustafsson är ledamot i RC styrelse och dessutom en av våra Tri4fun ungdomsledare. Har gjort flera triatlonlopp allt från Kalmar Mini tri upp till HalvIronman dessutom swimrun och många löplopp.

 

Ungdomsgruppen

Rullande schema på vem som kommer från ungdomsgruppen

Valberedning: Pierre Börjesson
Valberedning: Mathias Pålsson
Valberedning: Niklas Kullman

Klubben har följande sektioner/verksamhetsområden med ansvarig och epost för kontakt.

Träning&tävling: Bo Sundström, Stefan Unosson, This is a mailto link
Kläder: Camilla Karlsson, This is a mailto link
Medlemsfrågor: Bo Sundström This is a mailto link
Funktionärer/Ironman: Bo Sundström This is a mailto link
Övrig information: Ulrika Hjort This is a mailto link

Uppdaterad: 04 MAJ 2018 21:19 Skribent: Ulrika Hjort

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info