Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2021


2021 års styrelse:

Ulrika Hjort – Ordförande

Ulrika Hjort

Jag heter Ulrika Krantz Hjort och har tävlat i triathlon i tio år, allt från mini till IM, har varit medlem i Kalmar RC sedan 2012. Jobbar som mäklare sedan 25 år tillbaka, sedan 15 år på Pontuz Löfgren AB. Har en man, två barn o en hund. Hemlighet, nja min chef säger att jag är som en öppen bok, men alla vet nog inte att jag är en tävlingsmänniska med minst 600 tävlingar bakom mig i bla gokart och basket. Tycker om att träna och tycker det är kul med utmaningar/tävlingar. Triathlon är lite extra utmanande eftersom man ska vara bra på tre grenar. Riktigt roligt! 

Camilla Karlsson - vice ordförande

Camilla

Jag heter Camilla Karlsson. Jag arbetar som frisör i eget företag. Jag har mitt ursprung i landsvägscykling som ung. Fortsatte senare med mtb, långloppscupen. Min första tritävling genomförde jag -95, -96, minns inte exakt, det är väldigt länge sen….. Mängder av Lidingölopp, Vasalopp har jag också hunnit med. Kort sagt, jag gillar uthållighetssport! I år ska jag göra min sjätte IM.

Hemlighet? Det är ingen hemlighet att jag älskar att fika, speciellt semlor. 

Lars-Erik Larsson

Jag heter Lars-Erik Larsson och bor på Dunö och har varit medlem i RC sen 2014. Arbetar som it-arkitekt inom telecom. Kom på att testa triathlon i samband med att Ironman kom till Kalmar, då med minitri och första gången kunde jag inte crawla. Genomfört en hel del lopp inom olika konditionssporter men har fastnat för Simma-Cykla-Spring, var för sig eller i olika kombinationer, och föredrar lite längre distanser. Har genomfört flera Ironman lopp. Föredrar sommar framför vintern så kan inte åka skidor. 

Henrik Ahlqvist

 

Henrik Ahlqvist heter jag. 2012 när Ironman kom till Kalmar tänkte jag att fasiken det vore ballt att ställa upp i minitri. Funderade... -kan jag simma 400 m? Ingen aning... men det finns väl någon som fiskar upp mig om jag inte orkar:) tänkte jag. Kan jag cykla 1.8 mil? -Ja det kan jag! Kan jag springa 4.2 kilometer? - Ja nästan!

Alla i omgivningen tyckte jag var helt galen, så konstigt var triathlon på den tiden, så precis helt otränad, (hade inte gjort någonting i träningsväg på 25 år), så genomförde jag min första minitri. Efter det blev jag övertalad att anmäla mig till Ironman och på den vägen är det...

 

Fredrik Viktor 

Fredrik Viktor är ledamot i RC styrelse och ansvarig för marknadsgruppen. Arbetar till vardags med marknadsföring på ett internationellt bolag. 50-75 flighter om året så jag reser en del i perioder. Jag och Sussi bor på varvsholmen 4 meter från oändligt simmande. Växjö Triathlon var min första tri tävling Olympisk distans. Ganska nervös innan och lite osäker på utgången. 1 min innan start i vattnet så vet jag att jag tänkte: Är jag inte uppe om 30min då har jag dött, tack för denna tiden. Nu har jag genomfört flertal olympiska, 1IM, 1HIM och har ingen pulshöjning innan race. 

 

Fredrik Gustafsson 

Fredrik Gustafsson är ledamot i RC styrelse och dessutom en av våra Tri4fun ungdomsledare. Har gjort flera triatlonlopp allt från Kalmar Mini tri upp till HalvIronman dessutom swimrun och många löplopp.

Johan Lundbäck

Jag heter Johan Lundbäck och bor på Kalmars söder, nära till Stensö och fina löpspår. Jobbar på regionen med projektutveckling och EU finansiering, inom och utanför länet och landet. I klubben har jag varit medlem sedan 2016 och från första början upplevt en go klubbkänsla och inkludering av alla oavsett nivå. Har själv utvecklats från ren löpning och kortare distanser som mini-tri till längre lopp som IM 70.3 i Jönköping. Gjorde min maratondebut hösten 2019 som inkluderade åtta roliga varv runt den där sjön i Växjö. Som tur var vi ett stort gäng från klubben som åkte dit i gemensam buss och peppade varandra under loppet. Väntar nu på min IM Kalmar debut, men den som väntar på något gott (och jobbigt)... lite som klubbens fikacyklingar tänker jag, bara lite jobbigare  :)

Valberedning: Mathias Pålsson
Valberedning: Niklas Kullman

Klubben har följande sektioner/verksamhetsområden med epost för kontakt.

Träning&tävling: This is a mailto link
Kläder: This is a mailto link
Medlemsfrågor: This is a mailto link
Funktionärer/Ironman: This is a mailto link
Övrig information: This is a mailto link

Uppdaterad: 04 MAJ 2018 21:19 Skribent: Ulrika Hjort

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info