Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Ansökan om medlemsskap!

Medlemsavgift 2020

Man är medlem per kalenderår, från 1/1 till 31/12 varje år.

Halva priset om du går in som medlem efter 1/9 och resten av året fram till 31/12 samma år.

Medlem 650 kr/år, gäller barn och ungdomar i barn- och ungdomssektionen samt vuxna över 20 år.

Reducerat pris för ungdomar mellan 15-20 år som tränar i vuxenverksamheten, betalar 300kr.

Alla barn under 15 år som ska träna med oss självständigt måste vara med i vår barn- och ungdomssektion, undantag om ett barn är under 15 år och vill vara med i vuxenträningen tillsammans med sin förälder, men då är det åldersrkrav på resp pass som gäller, dessa barn betalar 300kr/år alt är med i familj.

Är ni en hel familj betalar ni 1000 kr/familj (krav att ni är folkbokförda på samma adress) Undantag från familjemedlemsskapet är barn och ungdomar i vår särskilda barn och ungdomssektion, deras avgift betalas separat och ingår inte i familj eftersom de har annan och extra inköpt träning just för den gruppen.

 

Varmt välkomna!

Medlemskap införskaffas genom att fylla i formuläret via länken nedan. Klickar på Bli medlem kommer du till vår självbetjäning. Välj medlemskap och fyll i dina uppgifter samt ladda ned din betalningsavi som pdf. Kom ihåg att notera dina inloggningsuppgifter. De använder du ifall du vill logga in igen. Medlemskort och informationsbrev skickas ut löpande.

Allmänna dataskyddsförordningen är en ny EU-förordning som ska stärka skyddet av personuppgifter för privatpersoner i hela EU. Det tycker vi är bra och viktigt. Då vi har nöjet att ha dig som medlem sparar vi uppgifter om dig såsom namn, e-postadress, personnr, adress och telefonnr.

Samtycke: Jag samtycker att Kalmar RC Triathlon lagrar mina uppgifter enligt ovan för att kunna hantera mig som medlem och skicka nyhetsbrev, tips, nyheter och medlemsavier, som skickas en gång per år. Jag kan när som helst ändra mitt samtycke genom att skicka e-post till This is a mailto link

OBS! Befintliga medlemar skall inte fylla i detta formulär utan får en avi hemskickad i början av året. Befintliga medlemar kan också logga in i vår medlemsportal för att hämta betalningsuppgifter eller uppdatera sin information. Saknar du inloggningsuppgifter så skicka ett mail till This is a mailto link.

BLI MEDLEM

Lagring av personuppgifter

Genom att fylla i och skicka in en medlemsansökan godkänner du också att dina uppgifter lagras i klubbens medlemsregister.

Uppdaterad: 15 SEP 2018 08:24 Skribent: Henrik Brovell

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info