Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer till Ironman-veckan

25 JUN 2013 11:16
Nu är det dags att anmäla sig själv, sin familj, vänner och kollegor som funktionärer till årets Ironman Kalmar. Klubben och Kalmar Triathlon AB behöver all hjälp vi kan få för att upprepa förra årets braksuccé!!
  • Uppdaterad: 07 JAN 2014 09:11

Kalmar RC Triathlon ansvarar för löpbanan under tävlingsdagen men det behövs funktionärer under hela veckan för att bygga och färdigställa banor och tävlingsområde, för att arrangera Kalmar Mini Tri, för att bemanna tävlingsdagen och för att riva och städa efter tävling.

 

Fuktionärsarbetet är klubbens största inkomstkälla och storleken på ersättningen till klubben baseras på hur mycket timmar ni som medlemar lägger ner. Dessutom finns det en ersättningsmodell för varje enskild medlem som arbetat mer än 20h. Läs mer om den modellen här. Det finns också möjlighet för dig som medlem att värva funktionärer som inte är medlemar i klubben och få tillgodoräkna dig timmarna som "dina" funktionärer jobbar. I övrigt utgår ingen ersättning utan arbetet är på volontärsbasis.

 

Gå in och anmäl dig själv och vilka tider du kan ställa upp, anmäl familjen, vänner och kollegor. Vi behöver er alla! Det blir en oförglömlig upplevelse inifrån en Ironmantävling. Veckan avslutas med en stor bankett för alla frivilliga funktionärer.

 

Anmälan görs enligt detaljerna här eller direkt i formuläret Funktionärsanmälan. Sprid gärna länken till alla som ni vet eller kan vara intresserade av att vara funktionär.

 

Frågor mailas till This is a mailto link eller ta kontakt med Ola Karlsson som är klubbens funktionärsansvarig.

Skribent: Henrik Brovell
E-post: This is a mailto link

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info