Hoppa till sidans innehåll

Träningsdag med Luke Dragstra 16/6

04 JUN 2013 23:32
Ny träningsdag! Söndagen den 16 juni kör vi en träningsdag tillsammans med Luke Dragstra! För er som inte vet vem Luke är så kan vi säga att han är proffstriathlet från Kanada som nu flyttat till Sverige och Småland. Luke har ett pers på IM-distansen från Challenge Roth på 8:13 plus en lång och gedigen meritlista!
  • Uppdaterad: 07 JAN 2014 09:11

Planen är att börja med ett simpass i Timmernabben ca kl 8, och sedan ta oss till Tålebo där Luke och hans sambo Annie bor. Där kommer vi att snacka lite om träning och triathlon samtidigt som vi äter lite frukost eller mellanmål. Sen blir det ett cykel/löppass på ca 3 timmar! När vi är tillbaka kommer Annie att köra ett kortare core-pass som lämpar sig för hemmabruk och sen blir det mer snack och grillning! Ta med energi för dagen, det kommer att finnas lite Vitargo för den som behöver och sedan ordnar vi med frukost och grillat! Det kommer kosta 100 kr för hela dagen och då ingår bröd och pålägg till frukosten och grillat med potatissallad och grönsallad.


Vad tror ni om detta? Hur många är intresserade? Anmäl er till This is a mailto link senast tisdagen den 11/6. Meddela också om ni är allergiska mot något.

 

För mer information om kan ni kolla på hans hemsida, www.lukedragstra.com/bio

Skribent: Henrik Brovell

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info