Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ulrika Hjort

Corona Covid -19

24 MAR 2020 12:15
Nu har vi haft styrelsemöte i Kalmar RC Triathlon och i samband med detta haft ledarmöte för att besluta hur vi ska hantera den uppkomna situationen med Corona Covid -19.
  • Skapad: 24 MAR 2020 12:15

Nu har vi haft styrelsemöte i Kalmar RC Triathlon och i samband med detta haft ledarmöte för att besluta hur vi ska hantera den uppkomna situationen med Corona Covid -19.

Vi har gjort en riskbedömning enligt de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger ut och på måndag nästa vecka startar vi upp träningarna igen. Inomhusträningen får reducerat antal deltagare för att öka avståndet och på så sätt minska eventuell spridning.
Vi flyttar ut de träningspass vi kan utomhus. Måndagsträningen (styrka) kommer liversändas så de som vill ta del av den hemifrån kan följa oss på facebook.
Vi ber alla komma friska till träningarna. Försök att undvika fysisk kontakt och dela inte vattenflaskor. Stanna hemma vid minsta symptom.

Träningsdagen den 29 mars kommer vi inte arrangera pga för många på samma plats samtidigt. Vi hoppas kunna köra den lite senare i vår/sommar då vi kan ha träningen ute istället.

I övrigt har vi baserat på nuläge inte beslutat att ställa in något av vårens övriga event, men vi ser till att alltid ha gott om utrymme, vi drar ner på antalet deltagare på varje event.

Vi fortsätter att bevaka direktiv från Folkhälsomyndigheten och anpassar våra träning efter dessa.

Vi ber alla komma friska till träningarna!
Stanna hemma vid minsta symptom!

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-arrangorer-av-evenemang/

Skribent: Ulrika Krantz Hjort
Epost: Adressen Gömd

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info