Hoppa till sidans innehåll

Svenska Triathlonförbundet - Nyheter


Vill ni bli värd för SM på medeldistans 2021 ska ansökan vara inne senast 31 maj 2020.
 

Ny hemsida för Tri4fun

(2020-05-15 13:37)
ÄNTLIGEN kan vi presentera vår nya, uppdaterade, snygga hemsida för världen!
 
Ironman informerar: Med högsta prioritet för hälsa och säkerhet i vårt samhälle under den rådande COVID-19-pandemin, kan vi tillsammans med staden Jönköping bekräfta att IRONMAN 70.3 Jönköping European TriClub Championship inte kan äga rum 2020.
 
Vi har noga följt utvecklingen i samhället men har nu kommit till en punkt där ett beslut om sprint-EM i Malmö och Stockholm Triathlon behövde fattas.
 
För er som planerar att arrangera tävling under 2021 kan ni söka sanktion fr.o.m. nu.
 
Svensk triathlon har viktiga frågor att diskutera och besluta om, och vår förhoppning är att alla föreningar som har möjlighet möter upp på Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2020.
 
Vansbro Triathlon har beslutat att flytta sin triathlontävling till helgen 29-30 augusti istället för 27-28 juni.
 
Bokenäs Triathlon informerar: Bästa Swimmrunnare och Triathlet. Med anledning av den allvarliga situationen med Corona i Sverige och världen är Bokenäs Triathlon och Bokenäs Swimrun den 27-28 juni tyvärr inställt.
 

Try Triathlon

(2020-04-23 12:41)
Vill er förening vara med i starten av Try Triathlon? Ett nytt projekt från Sweden Triathlon där vi har fått chansen att vara en del av den stora satsningen ”framåt för fler i rörelse” av Svenska Spel och Riksidrottsförbundet.
 

Swedeman 2020 postponed

(2020-04-16 15:37)
Swedeman inform: Extract of text from message sent to participants on April 16th 2020. We know you are all waiting for news about the status of Swedeman 2020 and we thank you for your patience.
 
Det finns många bra idéer om hur barn- och ungdomsidrotten kan utvecklas i våra föreningar i triathlon Sverige. För att hjälpa till att göra en del av idéerna till verklighet kan idrottsföreningar söka projektstöd.
 

En tävling i veckan

(2020-04-09 08:56)
"En tävling i veckan" är en tävlingsform för dig som är pojk/flick, ungdom, junior eller senior och har en giltig tävlingslicens i en tävlingsidrott (ex. triathlon, simning, cykel, löpning, skidåkning m.fl).
 
Efter månader av planering och massor av arbete är det med tungt hjärta vi måste meddela att MAXI Linköping Triathlon behöver ställas in givet rådande omständigheter. Därmed utgår också SM i sprint och stafett 2020.
 
Bästa triathlet, Vi följer alla den allvarliga situation med Corona i Sverige och världen. Ingen är opåverkad som individ, organisation eller företag, utan tvärtom ställs vi nu alla inför prövning och anpassar liv, verksamhet och beslut
 
Gotland Triathlon informerar: Tävlingen skulle för tredje året i rad arrangeras i Slite på Gotland, men på grund av coronaviruset ställs nu tävlingen in.
 

FÖLJ OSS!

facebook_001  YouTube_001 email_001

 

BLI MEDLEM!

ansökan

 

 

SPONSORER

vgzlapmaleff-av-fgha

 

 

 

 

 

 

tzlwaien21kg05tanuzz

 

 

hwnqzd4wktlrwcq_k3nr

 

 

 

 

 

 
BDO
 

 Wellness studio

 

 

Postadress:
Kalmar RC Triathlon
Box 37
39120 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@kalmarrc.com

Se all info